Apartmani Žuljana
(Kuća br. 1 & Kuća br. 2 & Kuća br. 3)

Apartmani obitelji Čakelić nalaze se u Žuljani, mjestu na južnoj strani poluotoka Pelješca. Žuljana je poznata po svojim pješčanim plažama, postoje dvije velike plaže, kao i mnogo manjih na kojima se može uživati u privatnosti i tišini. Zahvaljujući bogatim izvorima pitke vode vegetacija je bujna, a okolica mjesta je obrasla gustom borovom šumom gdje je moguće sresti brojne divlje životinje. Gostima je na raspolaganju pošta, mjenjačnica, trgovina, internet club, caffe bar i dva restorana.

Naši apartmani su potpuno opremljeni, posjeduju privatni parking,neki su klimatizirani, a svima im je zajednička atraktivna lokacija na pješčanoj plaži ili u neposrednoj blizini, kao i vrlo povoljne cijene.

Cijene su još povoljnije u pred i podsezoni kada se može uživati u svim prednostima koje imaju i srpanj i kolovoz , ali i u neporemećenoj tišini lišenoj buke brojnih turista.

Gostima možemo ponuditi i domaću hranu i piće. Od ostalih aktivnosti postoji mogućnost organiziranog ronjenja, prijevoza do udaljenih plaža, izleta na Mljet, Korčulu, Međugorje i Dubrovnik, kao i šetnje i vožnje biciklom po šumskim stazama.

Nadamo se da ćete nas posjetiti. Naše dugogodišnje iskustvo u pružanju turističkih usluga i individualni pristup gostu jamstvo su Vašeg zadovoljstva.

Smještaj

U ponudi imamo 9 apartmana u 3 kuće

Apartmani Žuljana - Kuća br. 1
Kuća br. 1 ***

3 apartmana

Apartmani Žuljana - Kuća br. 2
Kuća br. 2 ***

5 apartmana

Apartmani Žuljana - Kuća br. 1
Kuća br. 3 ***

1 apartman

Foto & Video

Fotogalerija

Knjiga gostiju

Što naši gosti kažu o nama?

Ocjena

4.8

od 5

Google.com - 4.8/5

Žuljana

Raj na poluotoku Pelješcu

Žuljana

Žuljana je malo turističko mjesto u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u Hrvatskoj. Smještena je na južnom dijelu poluotoka Pelješca u slikovitoj pješčanoj uvali. Orijentirana je na zapad, gleda na otok Korčulu i Lastovo, a ima i nezaboravan zalazak sunca, uistinu poseban doživljaj. Administrativno pripada gradu Stonu koji je udaljen svega 25 kilometara.

Glavna plaža u Žuljani se nalazi u centru mjesta. To je pješčana plaža, s vrlo čistim morem i pijeskom. Ulaz u more je dosta plitak što je pogodno za malu djecu, ali i prekrasne šljunčane plaže (Vućine, Kremena) koje se nalaze u blizini su pogodne i za djecu.

Turistički vodič

Što posjetiti, vidjeti i raditi?

Žuljana
Plaže u Žuljani
Ston
Ston
Orebić
Orebić
Korčula
Korčula
Pelješac
Planinarenje na Pelješcu
Dubrovnik
Dubrovnik
Mljet
NP Mljet
Međugorje
Međugorje

Pošaljite nam upit putem kontakt forme i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku!